SUGEN ATT SLÅ KLACKARNA I TAKET I GLASHUSET?
Välkommen att kontakta oss via formuläret nedanför så berättar vi mer.

BOKNINGSFÖRFRÅGaN.

För att vi ska kunna hjälpa dig så snabbt och enkelt som möjligt är det bra att redan från början definiera ungefär hur du önskar att tillställningen ska fungera. Formuläret nedan är inte en bindande bokning, utan ger oss bara ett underlag när vi ska titta på hur vi bäst ska kunna hjälpa dig.
Läs gärna informationen under formuläret.

Vänligen observera att det inte är möjligt att medföra egen mat och dryck vid hyra av Rosehills lokaler.
Minimiantal vid middagsförfrågningar: 30 personer

 Hyra av Glashuset för middag o fest


Vi tar emot sällskap från 30-100 personer för middag och fest kvällstid från mars till slutet av november. 

Vi har två förslag på menyer men är givetvis lyhörda för eventuella önskemål.

Middagen serveras som buffé och vi väljer råvarorna med omsorg. Ekologiskt och närproducerat i möjligaste mån. 
All mat tillagas från grunden.

Lokalhyra 30-50 personer 5000 kr inkl. moms
Lokalhyra 50-100 personer 3000 kr inkl. moms

I hyran ingår iordningställande av lokalen, vita 
bomullsdukar, pappersservetter,
porslin, enkel blomsterdekoration, personal till kl. 00, ljudanläggning för t.ex. Spotify och städning.

Buffémeny Hullerombuller 275 kr/pers (se menyer)
Buffémeny Italia 325 kr/pers (se menyer)

Pris för dryck tillkommer.

Extra tillval:

Snittar, 3st olika, 60 kr/pers
Snacks, ex. ekologisk rostad mandel o chips, 30 kr/pers
Vickning, pizzaslice, 75 kr/pers
Kaffe o kaka, 50 kr/pers

Personal till kl. 01, 3000 kr
Linnedukar och blomsterarrangemang enl. offert

Meny Hullerombuller
Denna buffé är helt fri fån gluten. Vi använder i huvudsak ekologiska och alltid naturliga råvaror. Allt  tillagas från grunden. Viss reservation för ändringar.

 

Quinoatabbouleh med granatäpple
Linscurry
Kikärtsplättar
Solrosfröbroccoli med vitlök
Melonsallad med fetaost o sötpotatis
Stekt ris med ros o russin
Falaffel/nötfärsrullar

Meny Italia
Denna buffé är inspirerad av det italienska köket. Tillagad på vårat vis med i huvudsak närproducerade, ekologiska råvaror.
Viss reservation för ändringar.


Pizzaslice
Fyllda Ugnsbakade tomater
Zuccini marinate
Auberginegratäng med mozzarella
Pasta pesto
Friterad blomkål
Pesce alla fiorentina (ugnsgratinerad fisk med spenat)